Râmnicu Vâlcea: INVESTIŢIE: Ştrandul din Ostroveni va fi transformat în Aqua Park şi Centru Spa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul ar putea fi finanţat atât cu fonduri europene cât şi cu bani de la buget. Lucrările ar putea începe de la anul şi vor transforma actuala Bază de Agrement într-un punct turistic "fierbinte"

Întrega zonă ar putea fi reamenajată, iar noua bază de agrement ar putea rivaliza cu cele din Occident. Potrivit primarului Romeo Rădulescu vara aceasta va fi ultima în care râmnicenii se vor putea bucura de actualul ştrand. După planurile municipalităţii, de la anul şi până în 2014, baza de agrement va fi închisă pentru modernizări ample. „Proiectul „Reabilitare şi modernizare Baza de agrement Ostroveni" se află pe lista de rezervă a proiectelor finanţabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Investiţia se ridică la şase milioane de euro şi va demara anul viitor. Documentaţia va fi depusă la Agenţia de Dezvoltare Regională, dar în prealabil vom solicita votul consilierilor local. Este un proiect important, un proiect cu finanţare 50% din bugetul local şi 50% din fonduri europene", a declarat şeful administraţiei din Râmnicu Vâlcea

Edilul-şef afirmă că noua bază de agrement ar putea oferi şi celor mai pretenţioşi turişti servicii la standarde europene. „Investiţia va demara anul viitor, când vom finaliza toate investiţiile mari în aşa fel încât să ne permitem din bugetul local partea de co-finanţare. Durata de execuţie este de un an şi jumătate. Totul va fi acoperit. Vom avea saună, grotă cu sare pentru cei cu astm, restaurante şi sală de fitness", promite primarul Râmnicului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite