Râmnicu Vâlcea: Ştiri la minut - Cursuri pentru profesori şi funcţionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri de azi din Râmnicu Vâlcea ce apar şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Perfecţionare
Cursuri on line pentru profesori

În perioada 2010 - 2013, 1000 de profesori vâlceni vor participa la cursuri de formare profesională on line. Cadrele didactice din învăţământul primar, gimnazial şi liceal din judeţul nostru se pot specializa la următoarele discipline: design, dezvoltare şi evaluare a proiectelor didactice. Participarea cadrelor didactice este gratuită şi necondiţionată de materia predată la şcoală.

Astăzi, ora 9.00
Curs de comunicare pentru finanţişti

Şcoala de Finanţe Publice şi Vamă din Râmnicu Vâlcea organizează, începând de astăzi, un curs de perfecţionare profesională cu tema Rezolvarea situaţiilor de criză în relaţia de comunicare cu contribuabilii. La această activitate, ce va dura până pe 29 octombrie participă funcţionari publici din Alba, Braşov, Covasna, Dolj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinţi, Sibiu şi Vâlcea.

Mâine, ora 10.00
Seminar anti-alcool

Primăria din Râmnicu Vâlcea va găzdui mâine dimineaţă seminarul DRAIN dedicat dezvoltării unui model pentru prevenirea consumului de alcool la nivelul comunităţii din România. Proiectul DRAIN este coordonat de Institutul Olandez de Politică a Alcoolului - STAP - o organizaţie independentă non-profit care susţine politicile efective de control al consumului de alcool, finanţat de guvernul Olandei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite