Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat “Memorialul Constantin Stănculescu”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat “Memorialul Constantin Stănculescu”
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a câştigat “Memorialul Constantin Stănculescu”

Campioana României a învins astăzi pe Vrnjacka Banja în ultima rundă a competiţiei disputate la Vâlcea, impunându-se cu 51-19. „Galacticele” au obţinut maximul de puncte la acest turneu şi au câştigat trofeul pus în joc, pentru a patra oară.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins în această dimineaţă echipa sârbă Vrnjacka Banja, în ultimul meci al “Memorialului Constantin Stănculescu”, ediţia a IV-a. După ce au surclasat ieri formaţiile Tomis Constanţa şi HCM Roman, “galacticele” s-au mobilizat exemplar şi la această partidă, încântând privirile spectatorilor cu goluri spectaculoase. “Rezultatul contează mai puţin. În acest stagiu de pregătire, important a fost să jucăm. Am avut o disponibilitate la efort fizic şi cred că suntem pe drumul cel bun” a spus tehnicianul Radu Voina la sfârşitul competiţiei. Antrenorul Oltchimului a mai precizat că este a fost încântat de Olga Vaschuk, jucătoare care se află în probe la formaţia vâlceană. “Este o fată interesantă, tânără şi stângace. Este disponibilă la efort şi a făcut trei meciuri bune la acest turneu. Nu ştim încă dacă o vom păstra” a declarat Voina.

La meciul cu Vrnjacka Banja, pentru Oltchim au marcat: Ramona Maier(10 goluri), Ionela Stanca (8 goluri), Valentina Elisei (7 goluri), Patricia Vizitiu (5 goluri), Adriana Nechita Olteanu, Clara Vădineanu (4 goluri), Oana Manea, Iulia Puşcaşu (3 goluri), Gabriela Szucs, Adriana Ţăcălie, Cristina Neagu (două goluri), Roxana Gatzel(un gol).

La festivitatea de premiere, portarul Oltchimului, Paula Ungureanu, a fost numită cel mai bun portar al competiţiei. Cea mai tehnică jucătoare a fost desemnată Ramona Maier, tot de la formaţia vâlceană.Titlul de golgheter a fost obţinut de Mihaela Tivadar, de la HCM Roman.

Rezultatele competiţiei:

Vrnjacka Banja - HCM Roman 27-28 (13-17)
Oltchim Râmnicu Valcea - Tomis Constanţa 44-20 (20-9)
Tomis Constanţa - Vrnjacka Banja 24-20 (16-9)
Oltchim Râmnicu Valcea - HCM Roman 36-21 (21-11)
HCM Roman - Tomis Constanţa 23-23 (13-12)
Oltchim - Vrnjacka Banja 51-19 (23-6)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite