Râmnicu Vâlcea: Tinerii au venit să pună lumânări la accidentul şocant de la Slătioara (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Tinerii au venit să pună lumânări la accidentul şocant de la Slătioara (GALERIE FOTO)
Râmnicu Vâlcea: Tinerii au venit să pună lumânări la accidentul şocant de la Slătioara (GALERIE FOTO)

Zeci de prieteni, rude, cunoscuţi sau şoferi aflaţi în trafic s-au oprit să pună lumânări şi să fotografieze resturile maşinii în care au murit trei tineri

CITEŞTE ŞI
Trei maşini au fost avariate la ieşirea din Braşov spre Hărman / FOTOGALERIE


Aseară, şi după lăsarea întunericul zeci de maşini erau oprite la locul unde trei îngeri au murit sub roţile camionului. Rude, prieteni, cunoscuţi au venit să aprindă lumânări şi au fotografiat locul groazei: o maşină din care nu se mai putea distinge aproape nimic. "Aşa ceva nu se poate. E de neînţeles ceea ce s-a întâmplat. Am făcut liceul împreună cu Alina. Era un înger de fată. Era o colegă super, foarte de treabă", spune printre lacrimi Cristian Bârdăceanu, din Colteşti.

Alina Sava (20), Luiza Dumitrana (21) şi Adrian Cernea (23) şi-au pierdut viaţa ieri pe DN 67 după ce maşina în care se aflau a intrat pe constrasens şi s-a izbit violent de un autocamion ce transporta cărbuni. Nimeni nu ştie cum Matizul condus de Adrian a ajuns pe cealaltă bandă de mers şi nici viteza cu care tânărul circula. Maşina s-a ciocnit de camion, iar şoferul alături de cele două tinere au murit aproape instantaneu. Timp de trei ore cei de la descarcerare s-au chinuit să le scotă trupurile neînsufleţite din resturile contorsionate ale maşinii.

Alina şi Luiza erau bune prietene şi, potrivit familiei Alinei, se mutaseră recent în Râmnicu Vâlcea,  prima fiind şi studentă în anul I la Universitatea Constantin Brâncoveanu. Adrian se oferise să le aducă acasă ieri, pentru că avea o cursă spre Berbeşti, oraşul în care cele două fete trebuiau să ajungă. Părinţii le-au aşteptat în zadar ieri dimineaţă, iar vestea despre moartea lor a picat ca un trasnet. "Nici acum nu imi vine să cred ce s-a întâmplat. Nu zic cu răutate dar parcă Dumnezeu nu este cu noi. Am trecut peste multe, dar peste asta nu ştiu cum o să trecem", ne-a spus cu ochii în lacrimi Gigi Sava, tatăl Alinei.

Poliţiştii spun că verificările în acest caz continuă pentru a stabili cum Matizul condus de Adrian Cernea a ajuns pe contrasens. Şi lucrătorii de la Inspecţia Muncii au demarat o anchetă deoarece, din primele indicii, tânărul se afla în timpul serviciului, acesta lucrând la o firma de distribuţie a produselor alimentare.

Mai multe amănunte puteţi citi tot azi pe pagina de web a Adevărului de Seară - Râmnicu Vâlcea

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite