Râmnicu Vâlcea: Se deschide ştrandul din Ostroveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza de agrement îşi păstrează aceleaşi tarife dar şi aceleaşi gratuităţi pentru copii şi bunici. În acest weekend sunt aşteptaţi mii de turişti din municipiu dar şi din judeţele învecinate. Ştrandul va intra de la toamnă într-un amplu proces de extindere şi modernizare.

Deschiderea ştrandului din Ostroveni a avut loc astăzi, în prezenţa a sute de persoane care au sosit la baza de agrement pentru a prinde prima zi de soare şi plajă. „Totul este reparat, modernizat, apa este curată, iar în acest weekend ne aşteptăm la o afluenţă mare de turişti", spune viceprimarul Cosmin Constantinescu. Timp de două săptămâni angajaţii primăriei au lucrat în continuu pentru a face baza de agrement primitoare pentru turişti. „S-au făcut foarte multe reparaţii, nisipul a fost împrospătat iar toate instalaţiile sunt funcţionale. Ca o noutate, la intrare s-a instalat un sistem mai eficient cu turnicheţi care ne va permite să nu mai avem persoane care nu plătesc biletul de intrare în baza de agrement", mai spune Constantinescu. Tarifele se menţin la acelaşi nivel ca şi anul trecut şase lei pentru adulţi şi patru lei pentru copiii peste şapte ani şi cu gratuităţi pentru puştii sub şapte ani şi pensionari cu vârsta peste 62 de ani.


Linie de autobuz specială pentru ştrand


Primăria anunţă că, tot azi, s-a pus în funcţiune o linie specială de transport în comun a ETA care va aduce râmnicenii la ştrand. „Linia 7S va circula zilnic între orele 8.00 - 18.00 din două în două ore pe traseul Dispecerat Nord - Ştrand şi se va prelungi până la Ambient. Încercăm aşadar să aducem câţi mai mulţi râmniceni la ştrand. Preţul unui bilet pe această linie va fi de 2 lei", explică viceprimarul Constantinescu. Tot edilul afirmă că în toamnă ştrandul va intra în modernizări serioase prin fonduri europene, iar de la anul, baza de agrement va avea o piscină acoperită şi mai multe bazine cu apă sarată.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite