Râmnicu Vâlcea: Se caută un logo pentru Salina Ocnele Mari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salina are nevoie de promovare
Salina are nevoie de promovare

Tinerii artişti sunt invitaţi să creeze o imagine care să promoveze turistic salina. Edilii Râmnicului pun la bătaie premii pentru câştigător. Votul va fi realizat prin intermediul paginii de web a primăriei.

Se caută un logo turistic pentru destinaţia Salina Ocnele Mari. Primăria din Râmnicu Vâlcea a dat startul unui concurs la care tinerii artişti graficieni pot participa cu creaţiile lor. „Concursul este inspirat în urma succesului înregistrat în adoptarea logoului turistic pentru Centrul de Informare şi Promovare a Turismului Vâlcea. Toată acţiunea este organizată în parteneriat cu Exploatarea Minieră Vâlcea şi Inspectoratul Şcolar. Concursul se adresează tinerilor artişti şi nu numai", explică Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al primăriei din Râmnicu Vâlcea. Cei interesaţi trebuie să ştie că depunerea propunerilor se face începând de azi, până pe 12 iunie. După o selecţie preliminară efectuată de specialiştii primăriei se vor alege variantele din finală. „Cea mai importantă parte va fi cea a votului, ce va fi realizat online pe pagina de web a primăriei. Votul va avea loc în data de 15 iunie", explică Ionescu. El mai spune că primele trei locuri vor fi premiate, urmând ca logo-ul de pe locul I să fie folosit pentru promovarea Salinei în toate materialele promoţionale.


O formă de implicare a tinerilor


Salina din Ocnele Mari a fost amenajată pentru vizitare în 2009 , iar de atunci se bucură de o afluenţă de aproximativ 1000 de turişti pe zi. În sezonul cald, activitatea turistică de aici aduce exploatării miniere venituri mai mari decât cea de extracţie a sării. Pentru Râmnicu Vâlcea salina este un punct de atracţie, deoarece se află în apropiere de oraş, la şase kilometri, iar autorităţile au înclus-o într-un circuit turistic. „Concursul de logou-uri este de fapt o formă de implicare a tinerilor în acţiunea de promovare a turismului în Râmnic. Concursul precedent ne-a demonstrat că o astfel de implicare este posibilă", explică Daniel Ionescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite