Râmnicu Vâlcea: Concurs de grafică pentru logo-ul Centrului de Promovare Turistică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primări caută un logo pentru Centrul Municipal de Informare şi Promovare Turistică. Elevii şi nu numai sunt invitaţi să îşi depună propunerile în cadrul unui concurs de grafică.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea împreună cu Inspectoratul Şcolar Vâlcea, organizează concurs de grafică a logoului pentru pagina de internet a Centrului Municipal de Informare si Promovare Turistică Râmnicu Vâlcea, aflată la adresele: http://vinolavalcea.ro, http://cometovalcea.ro.

Concursul se desfaşoară până la data de 14 Martie 2011 şi va fi împărţit in două  etape. Prima va fi depunerea propunerilor în perioada  26 Februarie - 07 Martie2011. Dupa o selecţie preliminară efectuată de specialistii Primariei se vor alege variantele ce vor intra in finala. urmând a doua etapă, cea de public a variantei finale, desfaşurată pe pagina Primariei Municipiului Râmnicu Vâlcea http://primariavl.ro  unde  care toţi vizitatorii acestei pagini pot vota varianta pe care o consideră cea mai potrivită.

Specialiştii primăriei spun că Logoul trebuie să fie compus din două elemente: Desen sau grafică logo propriu-zis.  Textul: "Vino la Vâlcea" pentru varianta in limba română a paginii şi "Come to Valcea" pentru varianta in limba engleză. Pentru text se vor accepta doar fonturi care nu necesită cheltuieli suplimentare de copyright pentru adoptare. Formatul în care puteti transmite logoul va fi pdf, jpg, tiff, png la o rezoluţie suficient de bună pentru evaluarea sa, cât şi pentru eventuala lui transformare în format digital. Adresa unică la care se primesc propuneri de logo este: cmipt@primariavl.ro
Câştigătorul concursului va fi promovat atât pe pagina Primariei Municipiului Râmnicu Vâlcea cât şi pe pagina Centrului Municipal de Informare si Promovare Turistică Râmnicu Vâlcea. El va trebui să poată dovedi cum a ajuns la forma finală a logo-ului, în cazul în care există suspiciune de plagiat.

Primele trei proiecte clasate vor fi recompensate prin diplome de onoare eliberate de Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea si premii puse la dispozitie de Inspectoratul Şcolar Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite