Salvamontiştii, la un pas de a fi evacuaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamontiştii ar putea rămâne fără cabana de pe Muntele Mic
Salvamontiştii ar putea rămâne fără cabana de pe Muntele Mic

Drame ca cea a soţilor Gruia, dispăruţi în iadul de pe Vârful Ţarcu, au toate şansele să se repete, mai ales că salvamontiştii sunt pe punctul de a pleca de pe Muntele Mic.

După cum susţine Dan Trica, proprietarul cabanei salvamontiştilor montani, contractul de închiriere al locuinţei care îi găzduieşte pe aceştia a fost reziliat de către Consiliul Judeţean.

Situaţie incertă

„Domnul Ianăş Roşeţi (n.r. - directorul executiv al Direcţiei Administrării Domeniului Public şi Privat al judeţului Caraş-Severin) mi-a trimis în 2 februarie o hârtie de reziliere a contractului de închiriere. Chiria nu s-a plătit de doi ani. Mă judec cu Consiliul Judeţean din octombrie 2009 pentru recuperarea datoriei. Salvamontiştii stau încă la mine, pe cheltuiala mea, pentru că nu e vina lor, dar nu ştiu cât timp îi mai pot ţine”, mărturiseşte Dan Trica. „Sunt într-adevăr unele restanţe, dar vor fi plătite cât de curând. Contractul nu este însă reziliat”, a precizat Camelia Şuşco, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean.

Întrebat care este situaţia salvatorilor de pe Muntele Mic, Valentin Balaban, şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin, s-a rezumat la a spune că nu vrea să comenteze în niciun fel.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite