Râmnicu Vâlcea: Primarul Gaga a anexat SUA la teritoriul României, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Primarul Gaga a anexat SUA la teritoriul României, „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: Primarul Gaga a anexat SUA la teritoriul României, „Revista presei locale”

Cum a ajus localitatea Câineni, dacă a ajuns, să fie anexată SUA, citiţi în săptămânalul Impact Real. Tot din presa locală aflăm despre un bărbat care-şi terorizează vecini, cazând porcul la parterul casei, iar gainile la etajul unu. În altă ordine de idei, singura groapă de gunoi din judeţ stârneşte zâzanie.

Primarul Gaga a anexat SUA la teritoriul României

Aberaţiile administrative emise de aleşii locali rămân în analele comunităţilor de câte un geniu al administraţiei publice locale, certificate de primari obişnuiţi care semnează... ca primarul. Un astfel de document face vâlvă în Vâlcea, după ce alesul locuitorilor din Câineni, a anexat SUA, transformând ţara condusă de Barack Obama într-un biet judeţ al prăfuitei Românii. Amănunte citiţi în săptămânalul Impact Real.

Un barbat îşi terorizează vecinii. Locuieşte cu porcul la parter şi cu găinile le etajul unu

Mai mulţi locatari din Râmnic au reclamat faptul că nu mai pot suporta mirosul greu provenit de la locuinţa vecinului lor. Omul şi-a instalat porcul la parter, iar la etaj, găinile. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Scandalul singurei gropi de gunoi din judeţ continuă

Între autorităţile judeţene şi proprietarul gropii de gunoi de la Horezu mocneşte un scandal de câteva luni. Deţinătorul deponiei, singura care are aviz de funcţionare în judeţul Vâlcea, este supărat de presiunile care se fac asupra sa de către instituţiile statului. Detaliile acestui scandal le puteţi afla citind Monitorul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite