Râmnicu Vâlcea: ŞOCANT: Doi copii spulberaţi de o maşină în drum spre şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa de opt ani nu a mai avut nici o şansă, iar fratele ei, de 12 ani se zbate între viaţă şi moarte la spital. Autorul accidentului este vecin cu familia celor doi copii.

Un băieţel de 12 ani şi o fetiţă de opt au fost accidentaţi grav în această dimineaţă în comuna vâlceană Vlădeşti. Cei doi fraţi se îndreptau spre şcoală şi au încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Din cauza ploii copiii nu au observat o maşină ce i-a lovit din plin. Fetiţa a decedat pe loc, iar băieţelul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean Vâlcea, de unde urmează să fie transferaţi la Bucureşti.

image

Şoferul este un bărbat de 38 de ani, vecin cu familia micuţilor. "Ce doi au încercat să traverseze strada. Ploua, iar ei aveau capetele acoperite cu glugile de la hăinuţe. Nu au observat maşina şi s-a întâmplat nenorocirea", spune Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

image

Şoferul dubiţei le-a povestit poliţiştilor că cei doi pur şi simplu au sărit în faţa maşinii şi nu a mai avut timp să frâneze. "Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În acest moment cercetările continuă", explică Emilian Muşulete.

VEZI AICI PRIMELE IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite