Râmnicu Vâlcea: SIGURANŢĂ: Desfăşurare de forţe impresionantă pentru meciul Oltchm – Itxaco din această seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii ce vor ajunge în această seară la meci trebuie să ştie că un număr de 50 de jandarmi vor asigura securitatea la Sala Sporturilor. Accesul în sală începe de la ora 16.00.

Peste 50 de jandarmi vâlceni vor asigura securitatea  în zona Sălii Sporturilor Traian, oamenii legii fiind pregătiţi să acţioneze pentru restabilirea ordinii. Potrivit unui comunicat emis de Clubul sportiv Oltchim accesul în sală va fi permis în ziua menţionată începând cu orele 16:00, astfel: pe la intrarea nr. 4 numai pentru Tribuna a II-a; pe la intrările nr. 1 şi 7 numai posesorii de abonamente pentru Tribuna I. Jurnaliştii acreditaţi pentru acest meci vor avea acces în sală pe la intrarea nr. 1 iar galeria echipei Oltchim Rm. Vâlcea, va avea acces în sală pe la intrarea nr. 6, în limita a 80 de persoane.


Nu va fi permisă intrarea în sală a persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice ori a celor care au interdicţie de acces în baza prevederilor Legii 4/2008. Se interzice introducerea în sală a băuturilor alcoolice, a petardelor, substanţelor explozive sau fumigene, a băuturilor

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite