Râmnicu Vâlcea: Rezultate: Romeo Rădulescu şi Remus Grigorescu intră în turul II al alegerilor pentru primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultatele alegerilor de ieri pentru primăria din Râmnicu Vâlcea îi trimit pe primii doi favoriţi în turul doi de scrutin. Cu o prezenţă la urne de 31,68%, alegerile de ieri au întregistra una din cele mai slabe participări la vot din ultimii ani.

Romeo Rădulescu (PD-L ) actual primar interimar şi Remus Grigorescu (PSD) continuă cursa pentru primăria din Râmnicu Vâlcea în turul II de scrutin ce va avea loc duminca aceasta. Rădulescu a obţinut, potrivit primelor date centralizate de BEC 15.493 de voturi adică 49% din sufragiile totale. În spatele său s-a clasat Remus Grigorescu, fost prefect de Vâlcea cu 31% din totalul opiniilor electorale. Al treilea clasat a fost tânărul Bogdan Pistol (PNL) cu 17% din voturile valabil exprimate. De menţionat este că, pentru a câştiga din primul tur, actualul primar interimar mai avea nevoie doar de 300 de voturi.

          

image

Remus Grigorescu (PSD) : 40 de ani, este căsătorit şi are doi copii. În 2009 a fost Prefect de Vâlcea. Este cunoscut pentru cariera sa universitară, în prezent fiind Conferenţiar Universitar Doctor la Universitatea Constantin Brâncoveanu din Piteşti.     

        

image

    Romeo Rădulescu (PD-L): 38 de ani, este căsătorit şi are un copil. Cariera sa în administraţie este una îndelungată fiind pe rând consilier local municipal, viceprimar şi primar interimar.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite