Râmnicu Vâlcea: Romeo Rădulescu, primar interimar în locul lui Gutău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Rădulescu
Romeo Rădulescu

Viceprimarul Romeo Rădulescu a fost ales astăzi de către Consiliul Local din Râmnicu Vâlcea să preia atribuţiile primarului Mircia Gutău. Rădulescu a primit majoritatea voturilor în cadrul unei şedinţe extraordinare a organului legislativ.

Citeşte şi:

Râmnicu Vâlcea: Oficial, Mircia Gutău e doar absent nemotivat

Râmnicu Vâlcea: Se strâng semnături pentru primarul arestat

Romeo Rădulescu (38), unul din cei doi viceprimari ai municipiului Râmnicu Vâlcea a fost ales astăzi să preia atribuţiile primarului Mircia Gutău. Consiliul Local s-a întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, Rădulescu fiind validat cu prin vot secret de toţi cei 16 consilieri prezenţi. "Vreau să păstrez linia pe care s-a mers până în prezent în primăria Râmnicului. Investiţiile vor merge mai departe", a declarat primarul interimar.  Inginer de profesie, Romeo Rădulescu are în spate experienţă în administraţie după ce în perioada 2004 - 2008 a fost consilier local municipal, iar din 2008 şi până acum a fost viceprimar al Râmnicului. A absolvit un master de management al administaţiei publice la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative din Bucureşti.

Rădulescu va prelua atribuţiile primarului timp de 90 de zile, perioadă în care se vor organiza şi alegerile pentru desemnarea unui nou edil şef.

Mircia Gutău, primarul Râmnicului a fost condamnat pe 27 februarie la trei ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite