Râmnicu Vâlcea: Rochiile roşii, preferate pentru noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rochiile de gală, o atracţie pentru vâlcence
Rochiile de gală, o atracţie pentru vâlcence

Preţurile pentru o ţinută de ocazie variază de la 80 la 600 de lei, în funcţie de material şi de brand. Majoritatea doamnelor care vor să arate bine în noaptea de Revelion au început goana prin magazine pentru a găsi rochia perfectă.

Deşi a fost un an de criză, doamnele au făcut economii şi sunt dispuse să dea chiar şi 400 de lei pentru rochia perfectă. Astăzi, în majoritatea magazinelor din oraş era aglomaraţie, fiecare încercând să găsescă cea mai frumoasă ţinută pentru a petrece noaptea de Revelion. Magazinele din oraş au afişat deja, de câteva zile, noile ţinute perfecte pentru noaptea dintre ani. „În ultimele zile au crescut considerabil vânzările. Persoanele mai tinere preferă rochiţele scurte colorate, iar doamenele mai în vârstă au cumpărat ţinute clasice, costume sau rochii lungi. Am reuşit să vindem cam şase ţinute pe zi", a spus Mioara Ionescu, vânzătoare la un magazin din centrul oraşului. La mare căutare sunt rochiile de gală roşii, dar şi ţinutele simpe şi lejere din satin, negru sau lila. „Foarte căutate sunt rochiţele tip glossy din material satinat. Tinerele preferă culorile puternice roşu, lila, dar şi negrul. Avem marfă nouă, iar preţurile pornesc de la 60 de lei", afirmă Ioana Urşeanu, vânzătoare la centrul comercial din zona Dovali.


Oferte pentru toate buzunarele


Doamnele mai puţin pretenţioase, dar şi cele care nu doresc să scoată prea mulţi bani din buzunar pentru a-şi cumpăra ţinua de Revelion, pot vizita standurile din complexul Dovali, unde compleurile de seară au preţuri ce variază de la 80 la 600 lei. „Nu sunt dispusă să cheltuiesc mai mult de 100 de lei pentru ţinuta din noaptea de Revelion. Sper să găsesc o rochie drăguţă şi mai ieftină", se destăinuie Camelia Predescu, o tânără de 25 de ani din localitatea Pietrari, venită la cumpărături. Anul acesta, oferta comercianţilor este una destul de variată, însă mulţi au scos la vânzare şi rochiile rămase de anul trecut pe stoc. „Sperăm să reuşim să vindem din ele, mai ales că preţurile sunt la fel ca anul trecut. Avem însă şi marfă nouă, rochii de dantelă, rochii de seară cu aplicaţii, dar şi rochii albe combinate cu accesorii în nuanţe coral, roz, bleo, mov, lila care vor fi în tendinţe în anul 2011", completează vânzătoarea Mioara Ionescu.

Foarte căutate sunt rochiţele tip glossy din material satinat. Tinerele preferă culorile puternice roşu, lila, dar şi negrul", Ioana Urşeanu, comerciant.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite