Ristea Cristache, vâlceanul care l-ar fi dat pe mâna DNA pe Silviu Bian, şeful ANOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ristea Cristache este şeful Centrului Naţional de Formare Profesională a Personalului Propriu al ANOFM de la Râşnov.  De numele său se mai leagă un alt scandal în care e implicată asociaţia TATA şi fosta sa noră, într-un proces de custodie.

Potrivit newsbv.ro, Silviu Bian, şeful ANOFM a fost dat pe mâna procurorilor anticorupţie de către vâlceanul Ristea Cristache, şeful CNFPPP Râşnov (Braşov). Potrivit aceleiaşi surse, vâlceanul este acuzat de complicitate la luare de mită de procurorii DNA, pentru că a strâns banii de la colegi pentru a-i da lui Bian. Ristea Cristache şi-a sărbători împlinirea vârstei de 61 de ani, dar la petrecere, pe lângă şeful ANOFM , i-a „invitat" şi pe procurorii anticorupţie. Cristache este şi conferenţiar la filiala Râmnicu Vâlcea a Universităţii „Spiru Haret.

Scandal cu T.A.T.A

Ristea Cristache deţine în Râmnicu Vâlcea o vilă în care locuieşte alături de soţie, fiu şi nepoata acestuia. Fosta sa noră se judecă cu familia Cristache pentru custodia fiicei sale. În proces a intervenit şi asociaţia T.A.T.A., condusă de Bogdan Drăghici. Scandalul creat de acest proces a ajuns atât în presa locală cât şi cea naţională.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite