Rezultate la Titularizare 2011 în Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea a scos la concursul de titularizare care se va desfăşura miercuri 63 de posturi. Dintre acestea, numai 11 sunt la şcolile şi grădiniţele din Râmnic, restul fiind disponibile la unităţile de învăţământ din mediul rural. Rămâi pe ramnicu-valcea.adevarul.ro pentru a afla rezultatele concursului.

"Examenul se va desfăşura în două centre de examinare, la Seminarul Teologic din municipiu şi la Colegiul Tehnic Forestier. Au fost depuse 1061 de dosare", a declarat Ana Maria Floroiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea. În Râmnic este un singur post de profesor titular de educaţie fizică, la Colegiul Tehnic Energetic şi 10 posturi la Liceul de Artă.

Concurenţa cea mai mare este pentru cele două posturi de profesor de limba şi literatura română, unde sunt 63 de candidaţi pe loc. La fel şi la catedra de istorie, unde sunt 58 de candidati pe un loc. Cei mai mulţi candidaţi sunt la geografie, 46, la informatică avem 18 candidaţi; învăţători, institutori - 131 candidaţi; istorie - 58 candidaţi; limba şi literatura engleză -66 de candidaţi; limba şi literatura franceză - 62 candidaţi; limba şi literatura română - 127 candidaţi; matematică - 53 candidaţi; religie ortodoxă- 46 de candidaţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite