Râmnicu Vâlcea: Se cumpără 100 de măşti pe zi din farmacii, - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ziarele locale de azi, articolele de presă sunt cât se poate în pas cu vremurile. Vâlcenii se înghesuie să cumpere măşti să se apere de gripa porcină, fermierii din complexele de suine dacă au gripă, n-au voie printre râmători, copiii îşi abadonează părinţii prin spitale, iar Salvarea din lipsă de fonduri poate fi folosită doar pe post de taximetru. Ce vremuri minunate trăim!

Zeci de copii şi-au abandonat părinţii bolnavi la Neurologie

Mulţi tineri vâlceni nu mai vor să aibă grijă de părinţii bolnavi, bătrâni şi neputincioşi. Unii nu au posibilităţi materiale să-şi ajute părinţii şi nu pot sta lângă ei. O bolnavă a încercat într-o zi de 20 de ori să-şi sune copiii, dar aceştia îi respingeau apelul. Amănunte în Viaţa Vâlcii.

Salvarea vâlceană, în pericol de a deveni taximetru

Din cauza crizei economico-financiare, adio rectificări bugetare. Furnizorii de servicii medicale, vreo 500 la număr, aflaţi în contact cu Casa de Asigurări, au fost înştiinţaţi să se încadreze în fondurile alocate. Într-o astfel de situaţie Salvarea fără medic, devine... taximetru. Detalii citiţi în cotidianul Monitorul de Vâlcea.  

Vâlcenii cumpără circa 100 de măşti pe zi

Dacă până acum o farmacie vindea 10-20 de măşti pe zi, în prezent se vând 100 de bucăţi. Săptămâna aceasta, Direcţia de Sănătate Publică  va primi vaccinuri pentru imunizarea categoriilor de risc contra gripei de sezon. Articolul îl puteţi citi în Curierul de Vâlcea.

Fermele de porci supravegheate de DSVSA

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a luat o serie de măsuri pentru supravegherea fermelor de porci şi păsări. Printre acestea, lucrătorii cu gripă porcină n-au voie în fermele de suine. Amănunte în Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite