Râmnicu Vâlcea: „Radarul fix, în instanţă”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Radarul fix, în instanţă”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Radarul fix, în instanţă”, Revista presei locale

Din ziarele locale de astăzi aflăm că şase primării care se „dedulciseră” la roadele amenzilor de circulaţie date cu ajutorul raderele fixe, vor fi acţionate în instanţă. În altă ordine de idei, pădurile Ostroveniului stârnesc zâzanie, protagonişti fiind proprietarii care le-au câştigat. Şi o informaţie care ne face să răsuflăm uşuraţi este aceea că, la Frânceşti se face o fabrică unde să muncească.

„Radarul fix, în instanţă”

Şase primării vâlcene vor fi date în judecată de Autoritatea Naţională pentru Reglementarea Achiziţiilor Publice. Autoritatea va cere în istanţă anularea contractelor care au ca obiect monitorizarea traficului rutier. Prin radare fixe, încheiate între primăriile vâlcene şi o firmă clujeană. Amănunte citiţi în Curierul de Râmnic.

„Trei proprietari se bat pe pădurea Ostroveni”

Păduricea din Ostroveni sat a devenit din nou subiect de scandal între cele trei tabere de proprietari care şi-au obţinut terenurile în instanţa de judecată. Mai nou, comisia locală de fond funciar şi cea judeţeană dau pădurile din Râmnic unor persoane din judeţ, în defavoarea proprietarilor. Un interesant material puteţi citi în Monitorul de Vâlcea.

„La Frânceşti, cu bani europeni, se construieşte fabrica de tâmplărie pentru rromi”

La Frânceşti se implementează un proiect cu finanţare guvernamentală şi fonduri europene care se derulează pe o perioadă de doi ani. Programul constă în înfiinţarea unei întreprinderi sociale, care va avea ca domeni de activitate confecţionarea tâmplăriei de PVC şi la care vor lucra etnici rromi. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite