Râmnicu Vâlcea: „Miri au mâncat tort pe gratis, iar socrii au bătut cofetarul”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Miri au mâncat tort pe gratis, iar socrii au bătut cofetarul”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Miri au mâncat tort pe gratis, iar socrii au bătut cofetarul”, Revista presei locale

Din ziarele locale aflăm ce „peripeţii” mai au loc la „evenimentele fericite” ale tinerilor care-şi unesc destinele. Şi tot despre „fericire”, dar sub influenţa lui Bachus, un cotidian ne relatează cum ambulanţierii sunt puşi pe drumuri şi agresaţi. În altă ordine de idei, multe primării vâlcene au fost prinse cu „ocaua mică” de inspectorii munci, iar din presa locală mai aflăm că despăgubirile pentru bulevardul

„Miri au mâncat tort pe gratis, iar socrii au bătut cofetarul”

Nuntă cu năbădăi în localitatea Valea Mare. O femeie, cofetar, a făcut tortul la nunta unor juni, numai că, după ceremonial, socrii mici n-au mai vrut să-l achite, pe motiv că nu a fost bun. Cum s-a terminat întreaga poveste, aflaţi citind Viaţa Vâlcii.

„Ambulanţierii, agresaţi de un... pacient în comă alcoolică”

Un tânăr în comă alcoolică din Frânceşti a chemat ambulanţa cum că a fost bătut... măr. În realitate, băut criţă, junele a devenit agresiv şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru ca medicii să nu fie linşaţi. Amănunte aflaţi din Monitorul de Vâlcea.

„Primăriile vâlcene, în offside faţă de lege”

Inspectorii muncii au găsit la primăriile din judeţ cărţi de muncă necompletate sau că lipsesc contractele de muncă. La Bujoreni numărul însoţitorilor persoanelor cu handicap este foarte mare, iar la Mateeşti din cei 27 de angajaţi, mulţi nu aveau cărţi de muncă. Amănunte citiţi în Curierul de Vâlcea.

„Exproprieri de 10 milioane euro pentru Bulevardul Dem Rădulescu”

La această sumă se ridică exproprierile care ar urma să aibă loc pentru realizarea Bulevardului Dem Rădulescu, care va străbate oraşul de la nord la sud. De-a lungul bulevardului sunt şi şapte companii, printre care şi un depozit al Petrom, care va costa foarte mult. Amănunte citiţi în Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite