Râmnicu Vâlcea: Afaceri vâlcene „îngropate” de criză, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Afaceri vâlcene „îngropate” de criză, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: Afaceri vâlcene „îngropate” de criză, Revista presei locale

Din presa locală aflăm că afacerile vâlcene sunt pe.. butuci din cauza crizei şi că CET-ul îi va acţiona în instanţă pe răi platnici. Mai aflăm că DSP este în căutarea pastilei de slăbit, că Depresiunea Horezu şi-a vândut cu brio „marfa” la ROMEXPO. În altă ordine de idei, a trecut în nefiinţă poetul Alexandru Mircescu.

La sfârşitul lunii septembrie 1.900 de firme îşi suspendaseră activitatea faţă de 97 în aceeaşi perioadă a anului trecut. Mulţi patroni au cerut dizolvarea societăţilor comerciale, statistica privind dizolvările fiind una mai mult decât îngrijorătoare: cu 700 % mai multe firme dizolvate anul acesta decât în 2008. Mai multe amănunte citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Direcţia de Sănătate Publică este în căutarea capsulei de slăbit


Direcţia de Sănătate Publică are sarcina să verifice toate unităţile comerciale care comercializează capsule de slăbit. În farmacii, drogherii sau în magazinele plafar ar exista astfel de capsule nocive care fac parte dintr-un lot adus în urmă cu şapte-opt luni. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Participarea Asociaţiei Depresiunea Horezu la Târgul de Turism al României

La cea de-a XXII-a ediţie a Târgului de turism al României, desfăşurat la ROMEXPO, la standul Depresiunii Horezu a fost prezentată varietatea ofertei turistice din zonă: evenimente, biserici, cule, legende şi tradiţii, frumuseţile naturii, ariile protejate şi pachetele turistice ale operatorilor din zonă. Amănunte citiţi în Curierul de Vâlcea.

In Memorian, Alexandru Mircescu

De la sfârşitul trecute, poetul şi scriitorul, omul de cultură Alexandru Mircescu nu mai este printre noi decât prin opera sa, prin pirinciiile care l-au călăuzit, prin rara-i modestie şi prin amintirile pe care ni le-a lăsat. Amănunte citiţi în Curierul de Râmnic.

Rău platnicii la CET Govora ajung în instanţă

CET Govora, principalul furnizor de energie termică, recuperează tot mai greu datoriile de la consumatori. Agenţiile de proprietari au datorii de 790 miliarde, iar agenţii economici de şase miliarde lei vechi. Amănunte citiţi în săptămânalul Impact Real.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite