Râmnicu Vâlcea: Revelion în stradă cu vin fiert, colinde şi „Talisman”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orasul este pregătit pentru revelion
Orasul este pregătit pentru revelion

Edilii au strâns bani din sponsorizări pentru a organiza un spectacol în această noapte. Scuarul Mircea cel Bătrân va fi gazda spectacolului organizat cu ocazia trecerii în noul an. Râmnicenii sunt aşteptaţi de artişti celebrii dar şi de viitoare staruri.

Anul acesta edilii din Râmnicu Vâlcea au reuşit să stângă, din sponsorizări bani pentru a organiza un spectacol de Revelion. Locuitorii oraşului sunt aşteptaţi diseară, în scuarul Mircea cel Bătrân din centrul oraşului pentru a lua parte la manifestarea de sfârşit de an ce are un mare avantaj: este gratuită. Potrivit celor din primărie, îi vor încânta pe râmniceni membrii trupei Talisman care îşi vor începe concertul la ora 23.00. Înaintea lor, pe scena de pe terasa centrală va urca rapsodul popular Cătălin Iovan şi taraful său la ora 20.00. Îi vor urma Annes şi Phelipe ce vor cânta în deschiderea recitalului celor de la Talisman. Focuri de artificii vor marca trecerea în noul an. Primăria a pregătit şi o surpriză pentru râmnicenii ce vor îndura frigul pentru a fi în centru de Revelion. Peste 500 de litri de vin fiert vor fi distribuiţi gratuit celor prezenţi în scuarul Mircea cel Bătrân, băutură menită să îi ţină pe spectatori până la sfârşitul evenimentului. „Totul se va face din sponsorizări, pentru că anul acesta bugetul nu ne-a permis să organizăm spectacole şi focuri de artificii. Sper totuşi că va fi pe placul celor care rămân acasă de Revelion", explică primarul Romeo Rădulescu.


Copiii se dau în spectacol
Revelionul în stradă va fi unul în care şi cei mici vor evolua pe scena amenajată în scuarul Mircea Cel Bătrân. Până ieri, copiii şi tinerii talentaţi din Râmnic s-au putut înscrie la Palatul Copiiilor pentru a intra în spectacol. Azi, de la ora 14.00 cei mai talentaţi dintre micii râmniceni vor urca pe scenă spre deliciul celor prezenţi în centrul. Se va cânta, se va dansa şi se vor spune schetch-uri umoristice, totul sub deviza „Noul an te vrea vedetă".

Noapte geroasă
Cei care vor să îşi petreacă noaptea dintre ani în stradă trebuie să ştie că meteorologii au anunţat temperaturi foarte scăzute de revelion. Potritiv prognozei meteo, astăzi maxima nu va trece de 2 grade Celsius, iar minima ce va fi înregistrată diseară va fi de -6 grade Celsius.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite