Râmnicu Vâlcea: Pe 17 februarie aflăm dacă Gutău va fi eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O soluţie la contestaţia în anulare depusă de primarul  condamnat Mircia Gutău la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se va da peste mai bine de două săptămâni. În cazul fostului viceprimar Nicolae  Dicu, acţiunea se va judeca şi mai târziu, pe 17 martie.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au stabilit termenele pentru judecarea contestaţiilor în anulare depuse de avocaţii lui Mircia Gutău şi ai fostului viceprimar Nicolae Dicu. Datele au fost publicate pe site-ul instituţiei, iar potrivit acestora, soluţia pentru Mircia Gutău se va da în data de 17 februarie. Nicolae Dicu, acuzat în acelaşi dosar de luare de mită şi complicitate la comiterea acestei infracţiuni va avea de aşteptat până la 17 martie pentru ca instanţa supremă să se pronunţe în cazul contestaţiei sale.

Primarul Mircia Gutău şi fostul viceprimar Nicolae Dicu au fost condamnaţi de ICCJ la trei ani şi jumătate de închisoare pentru luare de mită după ce în iulie 2006 li s-a organizat un flagrant cu ajutorul unui om de afaceri local ce solicitase o autorizaţie de urbanism.  Nu este pentru prima dată când edilul din Râmnic stă în spatele gratiilor. Atât el cât şi viceprimarul de la acea vreme au fost arestaţi timp de patru luni pentru ca apoi să fie eliberaţi.

CITEŞTE ŞI:

Primarul Mircia Gutău şi fostul viceprimar din Râmnic au fost condamnaţi la închisoare pentru luare de mită

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite