Râmnicu Vâlcea: Unde mergem în acest weekend: Teatru sau Film?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Râmnicenii au de unde alege în acest weekend. Azi pot vedea o amuzantă animaţie la cinematograful Ostroveni, iar mâine actorii de la Ariel pun în scenă o piesă de Caragiale.

Astăzi  Ora 20.00 - RIO - Cinema Ostroveni
De la creatorii filmului de succes „Epoca de gheaţă" vine Rio, o comedia 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal Ara care nu a învăţat niciodată să zboare şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bunp prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moos Lake din Minnesota. Blu şi Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existenţa unui alt Ara care locuieşte în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu.

Dumincă, ora 19.00 „D'ale carnavalului", la Ariel
Faimoasa piesă de I.L.Caragiale prinde viaţă pe scena Cinematografului Ostroveni în interpretarea actorilor de la Teatrul Municipal Ariel. Cu o regie semnată de Aurel Palade, piesa îi are în distribuţie, printre alţii pe Liviu Cheloiu, Mădălina Floroaica, Gabi Popescu, Roger Codoi, Mihaela Mihai şi Alin Păiuş. Biletul costă 10 lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite