Râmnicu Vâlcea: Recomandări de week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:

     Acestea sunt câteva sugestii pentru petrecerea timpului liber în acest sfârşit de săptămână.

  Artă plastică şi decorativă la Galeria Artex


   Peste 40 de tablouri, lucrări de tapiserie şi ceramică decorativă pot fi admirate, astăzi şi în zilele următoare, de râmniceni la Galeria de Artă Artex din municipiu, în cadrul bienalei „BAPALARV”. Lucrările sunt realizate de absolvenţi ai Liceului de Artă din Râmnicu Vâlcea. Evenimentul e organizat de Filiala Vâlcea a Uniunii Artiştilor Plastici din România. 

 

„Amintiri din epoca de aur” la Cinematograful Ostroveni


    La cinematograful Ostroveni rulează în această seară, la ora 20.00,  filmul „Amintiri din epoca de aur”. E vorba de România în anii 80. La primăria din sat sună telefonul: un politruc de la centru porneşte să inspecteze traseul vizitei de lucru care urmează să aibă loc în ziua următoare şi insistă ca ordinele să-i fie respectate întocmai.

„Mostra de arhitectură” din Ungaria


  Aproximativ 50 de construcţii din oraşul Gyor, Ungaria sunt prezentate la Muzeul Judeţean de Istorie (MJI) Vâlcea. Clădirile reflectă arhitectura din ultimele două decenii şi pot fi admirate sâmbătă şi duminică. Alături de imobilele expuse pe planşe sunt prezentate şi câteva căsuţe mici, în machetă, din lemn.


 „Moş Martin, doctor de nevoie” la Cinema Ostroveni 


   Actorii teatrului Ariel susţinut, duminică, la ora 12.00, la Cinematograful Ostroveni spectacolul „Moş Martin, doctor de nevoie”, de Dan Constantin, în regia Simina Mititelu. Costumele actorilor sunt realizate de Anca Şerban. Alături de actorii profesionişti au reprezentaţii şi actori juniori ai teatrului.


„Întâmplări provinciale”  la teatrul Anton Pann

La teatrul Anton Pann are loc în această seară, la ora 18.30, spectacolul „Întâmplări provinciale” de Alexandru Vampilov, în regia şi scenografia lui Adrian Roman. Spectacolul este o comedie în două acte: „Douăzeci de minute cu un înger” şi „O întâmplare cu un metrampaj”.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite