Râmnicu Vâlcea: Recomandare: Hop Ţop – o comedie animată la Cinema Ostroveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Râpă Nui, cunoscută că Insula Paştelui, sub capetele uriaşe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Un film pentru cei mici şi nu numai, de la ora 17.00 la Cinema Ostroveni

Trei sute şaizeci şi cinci de zile pe an, Iepuraşul de Paşte domneşte peste o echipă de iepuraşi şi de pui care pregătesc coşuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineaţă de Paşte.


În seară în care urmă să fie numit succesorul tatălui sau, I.P. fuge de acasă, cu direcţia Hollywood, pentru a-şi urmă visul de a deveni baterist. Ajuns acolo,îl întîlneşte pe Fred (JAMES MARSDEN of X-Men, Enchanted), recent dat afară din slujbă pe care o avea şi decis să-şi pună viaţă în ordine. Dat afară din casă părinţilor săi cu toată dragostea, Fred îl călca cu maşină pe I.P., fără să vrea. Prefacindu-se rănit, dar şi uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi, I.P. îl manipulează pe acesta să-l ia acasă.


În tot acest timp, pe Insulă Paştelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fugă lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum numai de la Fred şi I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă şi să ducă o luptă epopeica pentru a salvă nu numai insulă, ci chiar sărbătoarea însăşi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite