Râmnicu Vâlcea: Rău-platnicii puşi la zid. Au început debranşările de la apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Operatorul regional de apă şi canal vrea să îşi recupereze datoriile prin orice mijloace. Săptămâna aceasta au început debranşările, iar acţiunea va continua şi în zilele următoare

Potrivit biroului de presă al APAVIL, începând din această săptămână specialiştii SC APAVIL SA au demarat o amplă acţiune de debranşare a clienţilor rău platnici din municipiul Râmnicu Vâlcea. Astfel, din cele 70 de ordine de debranşare emise (după ce în prealabil clienţii au fost notificaţi), 29 vizează clienţi din Colonie Nuci.

Totalul notificărilor făcute pentru clienţii persoane fizice din Colonie Nuci este de 42, pentru un debit de 56.623 lei.
Până ieri au fost debranşate circa 20 persoane fizice la nivelul municipiului (pe străzile Morilor, Antim Ivireanul, Rozelor etc), 3 având domiciliul în Colonie Nuci. În urma notificării, alte 16 persoane fizice şi-au achitat integral sumele datorate SC APAVIL SA, în vederea evitării debranşării.
De asemenea, au fost notificate 17 persoane juridice din municipiu, însă niciuna dintre acestea nu a fost debranşată, întrucât şi-au achitat total sau parţial sumele datorate SC APAVIL SA.

Acţiunea de notificare şi debranşare a clienţilor rău platnici continuă şi în zilele următoare, anunţă APAVIL .

Datorii de 5,5 milioane de recuperat 


Furnizorul de apă şi canal din Râmnicu Vâlcea are de încasat 5,5 milioane de lei noi reprezentând datorii ale clienţilor. Firmele din această zonă au de plătiti la caseriile operatorului regional de apă şi canal syma de 4,3 milioane de lei. La nivelul celorlalte localităţi din judeţ APAVIL are de încasat 2,5 milioane de lei. Ca şi în Râmnic, cele mai mari datorii le au în judeţ firmele ce nu reuşesc să îşi plătească la timp facturile la apă şi canal.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite