Râmnicu Vâlcea: „Gol-puşcă în artezienele Râmnicului”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Gol-puşcă în artezienele Râmnicului”,  Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Gol-puşcă în artezienele Râmnicului”, Revista presei locale

Din presa locală aflăm că un individ s-a „răcorit”, gol-puşcă, în fântântânile arteziene din faţa Gării, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Tot din presa locală mai aflăm că noua Lege a Învăţământului le interzice elevelor... decolteul. În altă ordine de idei, munca la negru devine sport naţional, practicat pe scară largă şi la Vâlcea.

„Gol-puşcă în artezienele Râmnicului”

Când toată lumea cădea lată sub canicula nemiloasă, un individ şi-a tras o baie pe cinste în arteziana din faţa Gării Râmnicu Vâlcea, spre deliciul spactatorilor ocazionali. Timp de 30 de minute cât a durat baia individului, nici un poliţist nu l-a întrerupt din activitate. Mai multe amănunte în Monitorul de Vâlcea.

„Codul pentru educaţie interzice decolteul în şcoală”

Legea le va interzice elevilor să se îmbrace provocator, dar şi să vină cu reviste porno în ghiozdane. Despre alte interdicţii ale Legii Învăţământului citiţi în Curierul de Râmnic.

„Trafic de persoane pentru munca la negru”

Inspectorii muncii vâlceni au în cercetare, cazurile a două societăţi din domeniul construcţiilor care se ocupă cu traficul de persoane pentru munca „la negru”. „Patronul unei societăţi a dus la Costineşti 36 de persoane din Tulcea, Brăila şi Teleorman pentru a lucra. Acesta a plătit timp de circa o săptămână muncitorii, apoi aceştia nu şi-au mai văzut salariile”, a precizat ispectorul şef al ITM Vâlcea pentru Curierul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite