Râmnicu Vâlcea: Zece tineri care spărgeau casele din Horezu au căzut în plasa poliţiştilor (Foto)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Obiecte furate de zece tineri din Vaideeni si Horezu
Obiecte furate de zece tineri din Vaideeni si Horezu

Junii, cu vârste între 17 şi 23 de ani, sunt cercetaţi în libertate, fiind infractori debutanţi. Prejudiciul probat este de 50.000 lei.

Casele locuinte temporar din zona Horezu au devenit ţinta hoţilor. Poliţiştii din Horezu au obţinut madat de percheziţie de la Judecătoria Horezu pentru patru locuinţe din Vaideeni şi Horezu, unde domiciliau suspecţii luaţi deja în colimator. Aşa se face că oamenii legii au reuşit identificarea a zece membrii ai unui grup infracţional. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „Grupul infracţional este format din şase tineri din Vaideeni: Pavel C., de 20 de ani, Cristian Ş., de 22 de an, Irinel P., de 22 de ani, Florin P., de 16 ani, Dorin G., de 17 ani, Ilie D., de 21 de ani şi patru tineri din oraşul Horezu: Cătălin B.,de 19 ani, Constantin B., de 18 ani, Ciprian V., de 17 ani, Nicolae B., de 23 de ani" . Până acum poliţiştii au reuşit să le probeze trei furturi comise în anul 2010, cu un prejudiciu de 50.00o de lei.

image

Scms. Emilian Muşulete a mai spus: „Membrii grupului vizau casele deţinute de persoane despre care cunoşteau faptul că deţin bunuri de valore şi nu locuiesc permanent în aceste locuinţe. Ei pătrundeau prin efracţie (rupere grilaje şi forţare sisteme de închidere), sustrăgeau bunurile uşor valorificabile pe care le transportau cu autoturismul lui Cristian Ş. şi le vindeau la diferite persoane la preţ de chilipir". Pentru că membrii grupului nu aveau antecedente penale, fiind „infractori la început de drum", Judecătoria Horezu a stabilit cercetarea acestora în stare de libertate.

image

Bunuri furate de grupul infracţional format din tineri din Vaideeni şi Horezu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite