Râmnicu Vâlcea: World Vision susţine campania globală pentru educaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute, elevii şi profesorii din peste cincizeci de localităţi în care World Vision România derulează programe de creştere a bunăstarii copilului, s-au alăturat încercării de a înregistra un nou record mondial, lecţia cu cel mai mare număr de elevi.

Astfel, în cadrul Săptămânii de Acţiune din cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, lecţia unică a avut loc în şcoli şi licee din judeţele Constanţa, Dolj, Ialomiţa ,Iaşi, Vâlcea şi din municipiul Bucureşti.

Fostul prefect de Vâlcea, invitat să le vorbească elevilor

„Câteva din persoanele publice care s-au alăturat campaniei în Vâlcea, au fost Anuţa Handolescu şi Diana Deleanu, regizor, realizator TV, care au povestit din experienţele lor ce a însemnat educaţia, au împărtăşit cu copiii momente din evoluţia lor profesională, constituindu-se ca modele vii de reuşita prin educaţie”, a precizat Delia Dumea, asistent comunicare şi relaţii publice în cadrul World Vision România, biroul zonal Vâlcea.
„Eu am descoperit lumea din carte. Am descoperit tainele copilariei din Cireşarii, am descoperit dragostea şi pasiunea pentru frumos din La Medeleni. Am descoperit România citindu-l pe Sadoveanu. Nu am descoperit nimic singură decât cu ajutorul oamenilor care stăteau la catedră”, a declarat Anuţa Handolescu, fost prefect al judeţului Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite