Râmnicu Vâlcea: World Vision a donat materiale sanitare Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

World Vision Romania, Biroul Zonal Vâlcea a celebrat Ziua Mondiala a Sănătăţii şi cu această ocazie, a iniţiat campania „Viaţa şi sănătatea ta sunt pe primul loc" prin care a fost făcută o donaţie Secţiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Donaţia a constat în: material lenjerie pentru paturile din sectie, produse de igienă şi materiale medicale (dezinfectanţi, leucoplast, alcool sanitar etc.) „ În secţia noastră sunt 70 de paturi. Nevoia este foarte mare în ceea ce priveşte materiale sanitare necesare păstrării unui cadru adecvat îngrijirii copiilor. Acest ajutor a fost bine venit şi sper ca şi alte persoane cu inima mare să urmeze exemplul celor de la World Vision", a declarat Dorina Constantinescu, medic primar pediatrie, şef secţie Pediatrie.
„Fiecare copil trebuie să se bucure de o stare de sănătate bună, prin acces la servicii primare de sănătate. De aceea, trebuie să încercăm să susţinem spitalele, dar şi medicii, ca în final să ajutăm copiii", afirmă Georgiana Ciobăniţă, coordonator sector sănătate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite