Râmnicu Vâlcea: Weekend însângerat: 12 accidente în care a murit un om iar 20 au fost răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe tragedii au avut loc pe Valea Oltului din cauza neadaptării vitezei pe timp de ploaie.

Precipitaţiile care au căzut la acest sfârşit de săptămână au stat la baza petrecerii unor adevărate tragedii pe şosele. Potrivit adjunctului şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, cms. şef Ilie Voica, de vineri şi până în această dimineaţă pe şoselele din judeţ au avut loc 12 accidente. „Cele mai multe accidente au avut loc pe DN 7, patru la număr, două pe DN 67, iar restul pe drumuri judeţene şi comunale, cele mai multe cauze fiind neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic şi depăşirea neregulamentară".


Femeie omorâtă în faţa porţii


Ultimul accident a avut loc în această dimineaţă, la Călimăneşti. Un tânăr de 22 de ani, Marius Porfire, din Sălăturcel, a intrat cu viteză într-o curbă, a ieşit de pe carosabil şi a lovit un cap de pod. Maşina a fost catapultată într-un cap de pod, lovind-o pe Maria Cheran (60 ani), care se afla în faţa casei. În drum spre spital, femeia a decedat. Porfire a mai fost cercetat de poliţie că a condus cui numere de înmatriculare expirate şi sub influenţa alcoolului, dar a primit doar amendă administrativă.


Minor de 10 ani, accidentat


Duminică, Daniel R. (42 ani) a condus un Pasat pe Valea Oltului, iar într-o curbă nu a adaptat viteza la un carosabil umed şi a intrat cu maşina sub un tir condus de un şofer turc. Din accident a fost rănită soţia şoferului şi fiul acestuia de 10 ani. Tot duminică, tot pe Valea Oltului, Remus C. (24 ani), din Sibiu, fiind la volanul unui Peugeot, tot din cauza vitezei a intrat pe contrasens şi a lovit o Dacie Logan. Din accident a fost rănită soţia conducătorului Loganului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite