Râmnicu Vâlcea: Voina - Tadici, duelul orgoliilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Voina şi Gheorghe Tadici se înfruntă azi la Vâlcea
Radu Voina şi Gheorghe Tadici se înfruntă azi la Vâlcea

Campioana României întâlneşte HC Zalău, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă „Traian" din Râmnicu Vâlcea, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal.

Cu un punctaj maxim în campionat, „galacticele" speră să bifeze astăzi al zecelea succes din sezonul intern, împotriva unei formaţii care s-a dovedit până acum surpriza competiţiei. Aflată pe locul doi, la cinci puncte de Oltchim, echipa manageriată de fostul selecţioner al României, Gheorghe Tadici, a venit la Vâlcea cu gândul la victorie. „Va fi un meci normal de campionat. Chiar dacă sunt ceva orgolii, nu sunt justificate de diferenţa de valoare între jucătoare. Sigur că cei de la Zalău vor face tot ce e posibil să piardă la o diferenţă cât mai mică. Va fi o partidă de ambiţii mai mult pe banca tehnică", este de părere Ioan Gavrilescu, preşedintele CS Oltchim.
La formaţia oaspete evoluează în prezent două jucătoare împrumutate de la gruparea olteană, Daniela Băbeanu şi Georgiana Coadălată.

Confruntare între selecţioneri

Duelul dintre tehniciamul Oltchimului, Radu Voina, şi cel al Zalăului, Gheorghe Tadici, nu se dispută numai în Liga Naţională. Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Handbal, reunită luni, a înaintat Consiliului de Administraţie două propuneri pentru cârma naţionalei feminine de handbal: una de menţinere a selecţionerului Voina şi alta de înlocuire a sa cu Gheorghe Tadici.
Decizia a fost însă amânată pentru data de 2 februarie. „Eu nu mai fac parte din Consiliul de Administraţie, este decizia lor, dar consider că nu era normal să amâne, trebuia să se ia o hotărâre. Poate că încă nu s-au decis ce să facă", a spus preşedintele Oltchimului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite