Râmnicu Vâlcea: Viaţa lui Alexandru depinde de o picătură de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bîrzan, de 34 de ani, a fost diagnosticat, în urmă cu două săptămâni, cu leucemie acută. Singura şansă de supravieţuire a tânărului este un transplant de măduvă.

   Până la intervenţia chirurgicală, Alexandru are nevoie de masă trombocitară. Orice donator de sânge, cu grupa A II, RH pozitiv, este foarte preţios pentru Alexandru în aceste momente. „De nouă zile face citostatice. Zilnic face transfuzii de sânge. Are nevoie non-stop de masă trombocitară. Am trimis la Bucureşti toate rudele care aveau această grupă de sânge ca să doneze", spune Anca Niţulescu, cumnata lui Alexandru. Bărbatul se află internat la Spitalul Fundeni din Bucureşti şi are nevoie de sprijinul oamenilor. Cei care vor să-l ajute pot dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din incinta Spitalului nr. 2 Râmnicu Vâlcea sau la Centrul de Hematologie de pe strada Dr. Felix din Bucureşti (în contul deschis pe numele lui Alexandru Bîrzan). Viaţa lui depinde de fiecare secundă şi picătură de sânge A II, RH pozitiv.

Donaţi bani pentru intervenţia chirurgicală

Cei care nu pot dona sânge, dar vor să contribuie la salvarea tânărului o pot face donând orice sumă în contul deschis la Banca Transilvania în lei: RO56BTRL03901201N17292XX pe numele Alexandru Bîrzan. Banii îi sunt necesari pentru plata tratamentelor premergătoare intervenţiei chirurgicale de transplant de măduvă, cât şi pentru operaţia în sine. Alexandru, familia şi prietenii lui le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de el până acum, dar şi celor care se vor alătura cauzei sale.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite