Râmnicu Vâlcea: Un poliţist din Perişani a fost arestat că a primit 200 de euro mită să facă nevăzut un hoţ de lemne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subofiţerul dăduse căruţaşului o amendă de 3.330 de lei şi îi confiscase lemnele şi drujba. În cursul acestei luni poliţistul a mai primit 200 de euro mită de la acelaşi căruţaş.

Aseară, Tribunalul Vâlcea a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Daniel Creţu (23 ani), ajutorului şefului de post din comuna Perişani. Potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea, pe 24 februarie subofiţerul a fost prins în flagrant în timp ce primea 900 de lei mita pentru a anula un proces-verbal de contravenţie. „La 22 februarie, la DGA - Vâlcea a fost înregistrat denunţul unui cetăţean din care rezulta că agentul de poliţie i-a pretins bani cu scopul de a anula un proces-verbal de contravenţie prin care denunţătorul a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 3.330 lei, reţinerea materialului lemnos şi a unei drujbe după ce a fost depistat având o cantitate de lemne fără acte de provenienţă. În cursul lunii februarie, poliţistul a primit de la denunţător 200 euro, urmând să primească ulterior încă 200 euro. După înregistrarea denunţului, Direcţia Generală Anticorupţie a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea fiind delegaţi să efectueze acte premergătoare şi de cercetare penală în cauză. Astfel s-a reuşit documentarea activităţii infracţionale, iar la data de 24.02.2011 a fost realizată acţiunea de prindere în flagrant a agentului de poliţie", se spune în comunicatul DGA Vâlcea.


De pe site-ul nostru vei afla care sunt ultimele isprăvi ale politistului corupt şi cum era perceput în comuna pe care trebuia să o apere de hoţi

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite