Râmnicu Vâlcea: Un copil turc a dispărut pe drumul dintre şcoală şi casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pircan Bugra Hikmet Can, copilul turc disparut pe drumul dintre scoala si casa
Pircan Bugra Hikmet Can, copilul turc disparut pe drumul dintre scoala si casa

Copilul a fost prins fumând la Gradina Zoologică, iar diriginetele a anunţat-o pe mama acestuia. Elevul nu s-a mai întors acasă.

Pircan Bugra Hikmet Can (14 ani), născut la Instambul şi stabilit în România în urmă cu cinci ani, a dispărut de la domiciliul din Râmnicu Vâlcea. Tatăl a anunţat poliţia aseară, la ora 21.00. Mama băieţelului, Mihaela, ne-a spus: „Copilul a fost miercuri la Şcoala Nr. 4 din Râmnicu Vâlcea şi a fost cu dirigintele în vizită la Grădina Zoologică. Acolo băiatul meu a fost prins fumând, iar diriginetele m-a anunţat despre acest lucru. Băiatul a aflat de la profesor că dirigintele a luat legătura cu mine şi, probabil, s-a temut să mai vină acasă".

Pircan Bugra Hikmet Can, copil turc disparut  dupa ce mama sa l-a prins fumand

Bugra Hikmet (centru) alaturi de colegi de-ai săi.

Părinţii spun că au probleme mari cu copilul. „De la un sistem de învăţământ foarte lejer în Turcia, unde a fost crescut de bunică până la vârsta de nouă ani, aici, la şcoală, i s-a părut foarte greu: un program strict, lecţii multe, dificultăţi de învăţarea a limbii", a mai completat mama. Poliţiştii încearcă să-l găsescă. Scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „Ultima oară copilul a fost văzut pe 1 iunie, în curtea şcolii". Semnalmentele lui Hikmet sunt: înălţime 1,70-1,72 metri, greutate 50-60 kilograme, era îmbrăcat într-un trening albastru şi blugi tot de culoare albastră. Cine poate da relaţii să sune la cel mai apropiat post de poliţie sau pe 112.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite