Râmnicu Vâlcea: Ultimul Job Club din acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultima sesiune de Job Club din acest sezon a avut loc azi la Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea. Activitatea a fost gândită să ajute şomerii, şi nu numai, la reintegrarea pe piaţa muncii cu informaţii preţioase.

De la începutul anului 2011, Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" Vâlcea, prin Centrul de Informare Comunitară, a implementat un nou proiect pentru comunitatea vâlceană: JOB CLUB. Acesta a constat în organizarea de întâlniri cu persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, nu neapărat celor care au statutul de şomer, cu scopul de învăţare a unor tehnici de căutare a unei informaţii corecte despre locurile de muncă, realizarea documentelor de angajare (CV-ul, scrisoarea de intenţie), depunerea candidaturii, tehnici de interviu, schimbarea de atitudine, coordonatorul proiectului fiind Augustina Sanda Constantinescu, directorul Bibliotecii Judeţene "Antim Ivireanul" Vâlcea.


Pentru luna aprilie, ultima întâlnire cu participanţii la proiect, din această sesiune,a avut loc azi, în Sala Universitarilor a Bibliotecii Judeţene "Antim Ivireanul" Vâlcea, ocazie cu care a fost prezentată tema Schimbarea de atitudine.


A doua sesiune va începe în septembrie şi va dura până în luna decembrie. Înscrierile se pot face la telefonul 0350424540 sau direct la Centrul de Informare Comunitară.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite