Ramnicu Valcea: Trei masteranzi bătuţi de interlopi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul a avut loc în barul Pizza Royal, pe 23 noiembrie. Maşinile interlopilor au blocat circulaţia în zonă pentru câteva zeci de minute.

Cei trei bărbaţi care au fost loviţi cu bestialitate tocmai îşi dăduseră examenele de masterat şi se opriseră să bea o bere la barul Pizza Royal, care se află în vecinătatea Universităţii Constantin Brâncoveanu. Masteranzii nu aveau de unde să bănuiască ce grozăvie avea să se petreacă.

Atac extrem de violent

„Preţ de câteva ore, interlopii au blocat întreaga stradă şi nu mai lăsau pe nimeni să treacă pe acolo. Spuneau că îi caută pe nişte tovarăşi cu care au ceva de împărţit“, a povestit Mădălin Neacşu, un tânăr care a fost martor la eveniment. Interlopii s-au năpustit peste Ion Stanciu, de 41 de ani, Lucian Guriţoiu, de 22 de ani, şi Dan Hangiu, de 46 de ani, care consumau ceva în bar. „A fost teroare, au năvălit pe băieţii de la o masă strigând că îi omoară. Pe unul dintre ei l-au lovit cu o bâtă de basebal după gât încât i-a dat sângele pe urechi şi pe gură, bărbatul fiind şi acum în comă“, mai spune martorul.
Starea lui Dan Hangiu, de 46 de ani, din Râmnicu Vâlcea, unul dintre cei agresaţi, este foarte gravă, după 11 zile bărbatul fiind în comă la spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni, din Bucureşti. „Agresiunea a avut loc pe 23 noiembrie, la ora 18.45, într‑un bar de pe strada Nicolae Bălcescu. Acolo au pătruns mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente, cu care au lovit trei clienţi“, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Diana Smărăndoiu.

Doar unul dintre agresori a fost arestat

Una dintre barmaniţele care lucrează la barul Pizza Royal a povestit pentru „Adevărul de Seară“ că interlopii i-ar fi confundat pe cei trei bărbaţi cu nişte indivizi pe care doreau să se răzbune. „Au intrat în bar şi au început să facă scandal, spunând că au nişte conturi de reglat. S-au năpustit asupra bărbaţilor care se aflau la o masă şi au început să îi lovească. Pe unul dintre ei l-au lovit până l-au lăsat lat pe jos“, a spus femeia.
Între timp, Constantin S., de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, unul dintre agresori, a fost arestat de Parchetul Vâlcea pentru tentativă de omor. Niciunul dintre agresori nu îşi recunoaşte vinovăţia.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite