Râmnicu Vâlcea: Tragedie. Trei tineri au murit după ce au intrat cu maşina sub un autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorul auto obţinuse permisul de conducere în urmă cu două luni. Alte două femei aflate în autobuz au fost rănite uşor.

Aseară, la ora 23.45, în localitatea Frânceşti a avut loc o adevărată tragedie rutieră. Trei tineri din satul Coşani, vecini, care se întorceau către casă într-un autoturism Opel Tigra au murit într-un accident ce a avut loc pe DJ 646 A, la km. 5 + 350 m. Şoferul Ciprian Strâmbeanu, de 19 ani, nu a adaptat viteza de deplasare, într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, lovindu-se de un autobuz care circula din sens invers. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, ag. pr. Loredana Sandu, ne-a spus: „Din accident a murit conducătorul auto dar şi alţi doi ocupanţi ai autovehicului". În tragicul accident şi-au mai pierdut viaţa Adelin Săndulescu, de 17 ani şi Viorel Ciuculescu, de 23 de ani.

image

Accidentul in care au murit cei trei tineri din Frânceşti

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere, insp. Cristina Hănulescu, ne-a spus: „În cazul conducătorului auto este foarte clar că lipsa de experinţă în conducere şi-a spus cuvântul. Tânărul avea permis de conducere doar de două luni". Ciprian era singurul copil la părinţi. Din „convenţia" cum îi spun localnicii autobuzului care circulă cu muncitori pe ruta Oltchim Râmnicu Vâlcea - Tomşani, au fost rănite uşor două pasagere: Mariana Tutunaru (29 ani), din Frânceşti, care a suferit un traumatism cranio cerebral, traumatism facial şi escoriaţii şi Elena Rădescu (44 ani), din Tomşani, care a suferit câteva plăgi. Şoferul autobuzului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Pentru scoaterea trupurilor neînsufleţite dintre fiarele contorsionate, a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari de la Servicul de Descarcerare.

Pe site-ul nostru poţi vedea, în scurt timp, pozele de la cumplitul accident.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite