Râmnicu Vâlcea: Toţi şoferii care tranzitează DN7 sunt traşi pe dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Valea Oltului se înregistrează cel mai mare trafic greu din ţară şi artera e tranzitată şi de 30.000 de autovehicule în 24 de ore.

 Şoferii care circulă, astăzi, pe DN7 (E81), sunt opriţi în trafic, în localitatea Seaca, la kilometrul 188 pentru realizarea recensământului şi anchetei de circulaţie care se fac o dată la cinci ani. „Fiecare şofer, de pe ambele sensuri, e oprit pentru a răspunde unor întrebări în cadrul «Anchetei de circulaţie origine-destinaţie» şi pentru recensământ", a declarat Eugen Mănescu, directorul Administraţiei Naţionale a Drumurilor (AND) Districtul Vâlcea. Conducătorii auto au fost opriţi de poliţie şi 20 de recenzori din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale i-au întrebat de unde vin, unde se duc şi care e scopul pentru care merg în acel loc.

 Recensământ din cinci în cinci ani

  Şoferii au fost opriţi în intervalul orar 08.00 - 12.00 şi 14.00- 18.00. Toate autoturismele care au trecut pe la Seaca între orele menţionate au fost numărate pe categorii de greutate, mărime şi marcă. „Această rută are cel mai mare trafic greu din ţară. În 24 de ore Valea Oltului e tranzitată şi de 30.000 de autovehicule", spune Mănescu. Recensământul de circulaţie se realizează o dată la cinci ani şi în funcţie de numărul de maşini şi capacitatea lor, drumarii stabilesc de ce reparaţii şi consolidări are nevoie artera europeană şi în ce zone.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite