Râmnicu Vâlcea:Tinerii au plantat trandafiri în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele trecute la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea, a avut loc o acţiune de plantare de copaci şi trandafiri. Aceasta, a fost organizată de către DJST Vâlcea - Centrul de Tineret Vâlcea, în colaborare cu Organizaţia World Vision Romania, Biroul Zonal Vâlcea şi cu sprijinul Primăriei Râmnicu Vâlcea, în cadrul Proiectului Grow.

„Grow este un program educaţional inovativ desfăşurat pe parcursul celor 4 ani de liceu la nivel naţional şi este singurul ce aduce studenţi internaţionali alături de liceeni. Această ediţie a proiectului este organizată în Rm. Vâlcea de Asociaţia Şcoala de Valori, în colaborare cu AIESEC Piteşti, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea şi World Vision România cu sprijinul DJST Vâlcea", a precizat Delia Dumea de la departamentul comunicare din cadrul World Vision Biroul Zonal Vâlcea.
Activitatea „Cu o Floare se face primăvară!" este una ecologică prin care 20 de tineri, beneficiari ai proiectelor de dezvoltare comunitară World Vision România au participat la plantarea de copaci şi trandafiri pe spaţiile verzi existente în jurul Sălii Traian. Această activitate este o parte componentă a Proiectului Grow, care dă ocazia tinerilor ce participă la sesiunile de dezvoltare personală să exerseze lucrul în echipă şi să conştientizeze importanţa protecţiei mediului înconjurător.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite