Râmnicu Vâlcea: Tenorul Cristian Gomboşanu este oprit pe stradă să dea autografe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andi Moisescu i-a scris pe mailul personal: „Eşti un real talent. Ai toată admiraţia mea". Articolele din Adevărul şi Adevarul de Seară au avut peste 70 de comentarii, cele mai multe de încurajare

Povestea lui Cristian Gomboşanu, tânărul cu o voce extraordinară de tenor care a cântat le emisiunea „Românii au talent" publicată în Adevărul şi Adevărul de Seară a schimbat viaţa vâlceanului. Peste patru mii de oameni care au citit articolele despre „Pavaroti al Vâlcii" au fost impresionaţi de tăria de caracter a lui Cristian, care a fost nevoit să-şi abandoneze şcoala pentru a face rost de bani să îşi întreţină părinţii bolnavi. „Articolele din publicaţiile trustului Adevărul mi-au schimbat viaţa. Merg pe stradă şi în fiecare zi oamenii mă opresc să le ofer autografe. La articolele din Adevărul am avut peste 70 de comentarii, venite din toate colţurile pământului, de la oameni simpli, impresionaţi de vocea mea, la specialişti în muzică", spune Cristian. Un tânăr de pe stradă, Cezar Cristescu, care tocmai l-a oprit să-i ofere un autograf, ne-a spus: „Are o voce foarte frumoasă şi întrevăd că va face carieră".

image

Cristian Gomboşanu în timp ce işi verifică mailul


Andi Moisescu recunoşte talentului lui Gomboşanu


Câţiva oameni de afaceri din Râmnicu Vâlcea l-au invitat pe Cristian Gomboşanu să cânte în localuri, iar o altă invitaţie a venit din Costineşti, unde urmează să participe la un concurs de karoke. Pe mailul său personal, în urmă cu câteva zile, Cristian Goboşanu a primit un mail de la Andi Moisescu, din care cităm: „Dragă Cristi, Din punctul meu de vedere a fost doar o greşeală a mea, pe care am recunoscut-o. A fost doar o urmare firescă şi o lecţie din care am mai învaţat ceva bun in viaţă. Te rog sincer să nu-ti faci nicio problemă pentru că nu e cazul. Chiar nu e cazul. Ai toată admiratia mea şi te aştept negreşit şi sezonul următor. Esti un real talent. Acum, că eşti şi cunoscut, sunt sigur ca audienţa va fi peste măsură de încântată când te va revedea. Mă înclin, Andi Moisescu".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite