Râmnicu Vâlcea: Sute de copii se întrec la Cupa "Hagi Danone"(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 400 de copii din Vâlcea şi zona Olteniei participă azi şi mâine la a III-a ediţie a Cupei "Hagi Danone".

Acest eveniment include două competiţii paralele: Cupa "Hagi" adresată juniorilor legitimaţi la cluburi de fotbal, prezentă în continuare în calendarul Federaţiei Române de Fotbal sub numele de Campionatul Naţional de Juniori E şi Cupa Danone, adresată formaţiilor de fotbal din şcolile generale, pentru copii cu vârste între 10 şi 12 ani. "Este o competiţie profesionistă, foarte utilă pentru copii de la acest nivel de vârstă. Faţă de anul trecut, participă şi echipele din şcolile generale. Fiecare echipă îşi doreşte să se califice în finală, iar formaţia cea mai în formă va câştiga. Acest concurs este un alt mod de selecţie la copiii născuţi în anul 1998" a spus unul din organizatorii competiţiei, Gabriel Mangalagiu.


Pe lângă meciurile de fotbal, copii prezenţi la eveniment au posibilitatea de a se juca FIFA 2010 pe consolele Xbox, participând şi la o tombolă cu premii. Câştigătorii vor fi premiaţi de catre ambasadorul competiţiei Gheorghe Hagi, care a decis să nu se ducă la meciul dintre Real Madrid şi Barcelona pentru a veni la Vâlcea.

image


Turneul final va avea loc la Constanţa, în perioada 26 mai - 1 iunie, unde bătălia pentru primul loc se va da între 16 formaţii. Echipa câştigătoare a Cupei "Hagi Danone" va reprezenta România la turneul final Danone Nations Cup 2010 din Africa de Sud.

image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite