Râmnicu Vâlcea: FOTO: Strivită într-un carambol de tiruri pe DN7

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza nepăstrării distanţei regulamentare, un tir de Hunedoara a produs un accident în lanţ în urma căruia o femeie a fost grav rănită

O femeie a fost rănită grav în această dimineaţă în urma unui accident grav care a avut loc la Bujoreni, la intrarea în Râmnicu Vâlcea. Vinovat de cele întâmplate a fost Ionel P. (40 ani), din Brad-Hunedoara. Circulând din direcţia Sibiu către Râmnicu Vâlcea, tir-istul nu a observant maşinile oprite în faţa sa, pe aceeaşi bandă şi le-a lovit din plin.

image

Prima maşină serios „şifonată" a fost un Logan, condus de Nicolae A. (38 ani), din Călimăneşti, oprit în coloană. Dacia a fost proiectată într-un Mercedes la volanul căruia se afla Alexandru T. (35 ani), din Cut-Alba, care apoi a fost proiectat în semiremorca unui tir la volanul capului tractor aflându-se polonezul Rafael J. Acesta oprise la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate. Din accident a fost rănită grav Florentina A. (35 ani), din Călimăneşti, pasageră în Logan, care a suferit mai multe fracturi. Niciunul dintre conducătorii auto implicaţi în carambol nu consumase băuturi alcoolice.

image
image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite