Râmnicu Vâlcea: Steluţa Luca: “Vrem să câştigăm cu Gyor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steluţa Luca, jucătoare de bază a Oltchimului
Steluţa Luca, jucătoare de bază a Oltchimului

Căpitanul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost mulţumită de rezultatul formaţiei sale în partida câştigată de "galactice", pe teren propriu, cu Itxaco Estella, scor 27-26.

După au învins cu mari emoţii pe ibericele de la Itxaco calificându-se astfel în faza următoare din Champions League, fetele de la Oltchim speră să obţină un rezultat bun şi în ultima partidă din grupe, în deplasarea de la Gyor, partidă ce va avea loc pe 17 ianuarie. Pentru a se trece în Main Round de pe prima poziţie, vâlcencele nu trebuie să piardă în Ungaria la o diferenţă mai mare de trei goluri. "A fost un meci foarte greu, Itxaco este o echipă care luptă mult după minge, mai ales în apărare, dovadă fiind rezultatele care le-a avut cu Gyor şi Zvezda. Mă bucur că am făcut din nou cuplu cu Vali Beşe, de mult nu am mai jucat împreună. O să trebuiască să muncim mai mult pentru a avea rezultate mai bune pentru că greul de acum începe. Fetele au venit puţin răvăşite de la Mondiale, dar cred că o sa fie mai bine de azi înainte. Vom merge să câştigăm cu Gyor, ca să ieşim din grupă de pe prima poziţie" a declarat Steluţa Luca.

Oltchim a rămas pe prima poziţie a clasamentului grupei C, cu 8 puncte, fiind urmată de Gyor, 6p, şi Zvezda, 5p. Itxaco este pe ultimul loc, cu un singur punct.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite