Râmnicu Vâlcea: Şi-a provocat avortul pentru că iubitul nu recunoaşte copilul (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra, care dorea să devină poliţistă, se află la un pas de moarte, fiind internată la ATI în Spitalul nr. 1 din Craiova.

În cartierul Zlătărei, din Drăgăşani, vestea că Margareta Lixandru (20 ani) se află în stare gravă la Spitalul nr. 1 din Craiova a pus comunitatea locală pe jar. Oamenii ştiu doar că o femeie de 66 de ani, din Drăgăşani, i-a provocat avortul. „Tânăra s-a deplasat la locuinţa acesteia şi în schimbul a 100 de lei, un pachet de ţigări şi unul de cafea a supus-o unei intervenţii neautorizate, provocându-i o hemoragie puternică", a spus scms. Emilian Muşulete, putătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Prietena Margaretei, Georgiana Neagoe (17 ani), a spus: „Ne rugăm la Dumnezeu să scape cu viaţă. Este o fată inteligentă, a fost premianta clasei, iar anul acesta a vrut să dea examen la Şcoala de subofiţeri de la Câmpina, dar a fost mai scundă cu 1 cm. şi nu au acceptat-o".

image

La casa Margaretei din cartierul Zlatarei nu era nimeni, părinţii fiind plecaţi să-şi supravegheze fiica aflata la spital


Iubitul nu recunoaşte copilul


Iubitul Margaretei, Marius Bijancă (24 ani) despre care lumea vorbeşte că ar fi tatăl copilului a spus: „A fost prietena mea doi ani, dar copilul nu este al meu. Dacă ea a vrut să-l păstreze, e treaba ei. Când mi-a zis că este gravidă, în urmă cu o lună, ne-am certat şi i-am zis că facem testul ADN". Părinţii lui Marius nu au fost de acord cu relaţia dintre cei doi,părinţii băiatul fiind „mai cu situaţie", decât ai fetei. Cumnata Margaretei, Nuţi Lixandru, a spus: „Margaretei i-a fost rău de sâmbătă (10 iulie, n.r.) dar n-a vrut să meargă la doctor şi a stat până marţi (13 iulie, n.r) când a fost dusă la Spitalul din Dragăşani, apoi la Vâlcea şi acum este la Craiova. Are nevoie de sânge şi azi am fost cu şase donatori localnici, dar au fost acceptaţi doar patru ca să li se recolteze".

image

Marius, fostul prieten al Margaretei, nu recunoaşte că el a fost tatăl copilului şi ar fi vrut să facă testul ADN


Copii de milioane


Margareata provine dintr-o familie ai căror fraţi au avut un cult pentru învăţătură. Ea are o soră studentă la Facultatea de Medicină din Craiova, o alta asistentă medicală la Drobeta Turnu Severin şi fratele stabilit în cartierul Zlătărei, un cunoscut rapsod popular. Prin cartier se zvonea că părinţii săi nu au posibilităţi materiale să o întreţină la o facultate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite