Râmnicu Vâlcea: Şeful Gărzii Financiare a murit la Spitalul Militar din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Miritoiu,şeful Gărzii Financiare a decedat în Spitalul Militar din Bucureşti
Aurel Miritoiu,şeful Gărzii Financiare a decedat în Spitalul Militar din Bucureşti

Deşi leziunile din accident nu au fost foarte grave, din cauza că era diabetic şi supraponderal, situaţia lui s-a înrăutăţit.

În urmă cu aproximativ o oră, şeful Gărzii Financiare Vâlcea, Aurel Miriţoiu(55 ani) a murit la Spitalul Militar din Bucureşti. „Ne pare rău de trecerea în nefiinţă a domnului Miriţoiu. Chiar dacă accidentul în care a fost implicat nu a fost foarte grav, din cauza faptului că dumnealui avea şi alte afecţiuni, avea dibet şi era supraponderal, strarea sănătăţii sale s-a înrăutăţit şi a murit în urmă cu aproape o oră", a spus cms şef Eugen Neaţă, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.


Şoferul Gărzii Financiare nu a acordat prioritate


Reamintim că pe 29 martie, Aurel Miriţoiu se afla în maşina instituţiei condusă de Gheorghe Marinescu (47 ani). Marinescu nu a acordat prioritate de trecere la intersecţia străzilor Ostroveni cu DN 67 unui autoturism Audi, condus de Andronie Gheorghiţă (22 ani), care circula dinspre Budeşti către Râureni. Aurel Miriţoiu fiind rănit uşor a fost transportat la Spitalul din Bucureşti cu traumatism toracic, de calviculă şi traumatism minor cranian. Din VW aparţinând Gărzii Financiare au mai fost răniţi uşor alţi doi angajaţi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite