Râmnicu Vâlcea: Sărbătoare în „arenă”. Tort şi şampanie pentru echipa Oltchimului, campioana României la handbal (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierea fetelor de la Oltchim a fost făcută de nume celebre ale sportului: Cristian Gaţu şi Doina Melinte

În urmă cu câteva minute s-a încheiat la Sala Sporturilor Traian ultimul meci din această etapă de campionat pe care echipa de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea l-a disputat în faţa handbalistelor de la Ştiinţa Baia Mare, scorul final fiind unul net în favoarea vâlcencelor 45-26. Atmosferă plăcută, cu o galerie care a aplaudat frenetic evoluţia de excepţie a vâlcencelor, cu faze de joc de mare clasă şi cu un public care în pauzele meciului a ţinut morţiş să ia autografe pe postere, mingii, carneţele sau chiar pe mâni de la... campioane. La terminare meciului, două mari nume ale sportului românesc, handbalistul Cristian Gaţu şi atleta Doina Melinte au premiat fetele, timp în care galeria a încins o horă pe teren şi chiar a făcut câteva... tunbe de bucurie.

image

Interul Oltchimului, Valeria Beşe, spunea: „Ne bucurăm că suntem campioane, pentru că unul dintre deziderate ni l-am atins, chiar dacă am ratat Liga Campionilor. Vrem să câştigăm şi Cupa României". Tortul uriaş din faţa panoului pe care scria: „Oltchim - CAMPIOANA ROMANIEI. Ediţia 2010/2011" a fost „asezonat" se sticlele de şampanie care odată desfăcute a făcut să plouă cu... licoarea bucuriei.

image

Antrenorul Radu Voina a declarat: „Câştigarea Campionatului României era al doilea obiectiv care ni-l propusesem, primul fiind Liga Campionilor. Anul acesta nu s-a întâmplat nimic spectaculos în legătură cu Liga Campionilor. Sperăm ca în sezonul viitor să realizăm şi acesta obiectiv. Şiu că domul Roibu continuă sprijinul pentru la anul pentru echipa de handbal. La ce nivel, nu ştiu, dar bănuiesc că la un nivel interesant dacă obiectivul este în sezonul viitor finala Champions League, măsura este aceeaşi". Pentru a 17 oară echipa Oltchim a obţinut titlul de Campioana României la Handbal şi a cincea oară consecutiv.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite