Râmnicu Vâlcea: S-a urcat în căruciorul de butelii şi a intrat sub o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este grav rănit fiind in stare de comă şi prezentând multiple fracturi. Într-un alt accident, patru oameni dintr-o Dacie au fost răniţi uşor.

Ion Popa (33 ani), din Dăeşti a fost accidentat grav ieri după amiză, în timp ce îşi dădea drumul, într-un căruţ destinat transportului buteliei, de pe o pantă. Bărbatul a fost acroşat de un VW condus de Viorel Traşcă (39 ani), din Drăgăşani. În urma impactului cel aflat în cărucior a fost grav rănit, suferind traumatism cranian, de bazin, de claviculă şi fracturi costale. A fost transportat la spital în stare de comă profundă. Şoferul nu era băut.

Patru dintr-o lovitură

Şoferul unei Dacii, Antonie Staicu (53 ani), din Scundu nu s-a asigurat ieri după-amiază la ieşirea dintr-o benzinărie din oraşul Băbeni, iar la intrarea în DN 64, Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani a fost lovit de un Ford condus de Marius Ionescu (30 ani). În urma accidentului, atât şoferul Daciei cât şi alte trei femei aflate în aceeaşi maşină, cu vârste cuprinse între 50 şi 80 de ani, au suferit răni uşoare cu toţii fiind internaţi în spital.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite