Râmnicu Vâlcea: Robert Georgian Bălescu avea peste 150 km./oră în momentul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul în care a murit Robert Georgian Bălescu
Accidentul în care a murit Robert Georgian Bălescu

Tânărul, singurul copil la părinţi, lucrase în Anglia şi venise acasă de sărbători. Era student la o facultate tehnică (construcţii) dar îngheţase anul şcolar.

Tragedia care a cuprins familia Bălescu este una fără margini. Robert Georgian Bălescu (21 ani) a murit într-un accident rutier îngrozitor care a avut loc la Slătioara, pe un drum în aliniament. „Robert era singurul copil la părinţi, iar tragedia care a cuprins întreaga familie este una fără margini. Îmnormântarea va avea loc mâine (vineri, 2 aprilie, n.r.) la ora 12.30 la cimitirul din Măldărăşti" , ne-a spus ing. Teodor Laurenţiu, directorul Administraţiei Domeniului Public Vâlcea, locul unde tatăl lui Robert, Ion Bălescu, lucra ca referent la Biroul Tehnic.

„Doar capul a rămas intact"

Tânărul a fost stundent la o facultate în construcţii, dar îngheţase anul şi a fost plecat în Anglia la muncă. Venise acasă de Sărbători.Cât despre accidentul care i-a îngrozit pe până şi pe poliţişti, medicul legist Florian Ghiţă, cel care a făcut autopsia ne-a spus: „Accidentul a fost de mare violenţă. Tânărul a avut picioarele amputate din şold, traumatism toracic cu ruptură de stern, de inimă. Doar capul a rămas intact. Fiind în aliniament, accidentul cred că viteze era de peste 150 de km./oră", a spus legistul.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite