Râmnicu Vâlcea: Reţinut că a dat 800 de euro mită unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul a vrut să ofere banii pentru a scăpa de un dosar penal întocmit pentru că a condus fără permis şi cu maşina neînmatriculată.

Marius Cojocaru (35 ani), din Făureşti, zis Mâţu, va fi prezentat astăzi Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de dare de mită. Bărbatului i s-a făcut flagrantul ieri, în sediul Postului de Poliţie din Făureşti, când a încercat să ofere suma de 800 de euro unui poliţist din localitate. „La data de 22 iunie, la sediul Direcţiei Generale Anticorupţie Vâlcea, s-a prezentat un agent de poliţie de la Postul din Făureşti, care a sesizat că M. C. (Marius Cojocaru n.r.) a încercat să-l convingă să-i soluţioneze favorabil un dosar penal, dându-i de înţeles că, în schimb, este dispus să-i ofere o sumă de bani. Bărbatul era cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, conducere fără permis, refuz de a se supune recoltării de probe biologice şi conducere cu număr de înmatriculare fals", a spus cms. şef Ion Radu, şeful DGA Vâlcea.


Divorţat de soţie
La flagrantul realizat în sediul Postului de Poliţie Făureşti, pe lângă poliţiştii de la DGA a fost şi un procuror. Cojocaru a încercat să ofere suma de 800 de euro, când a fost prins în flagrant. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă, pentru 29 de zile. „Bărbatul a venit anul acesta, la Făureşti, la părinţii. A fost plecat mai multă vreme în Italia. A fost căsătorit, a avut un copil, dar s-a despărţit de soţie, femeia refăcându-şi viaţa", ne-a spus un localnic sub pretecţia anonimatului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite